fbpx

Головному патрульному Франківська оголосили про підозру в кримінальному злочині

Суспільство 18:30, 26.10, 2016

Голова патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець отримав оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 365 ч. 2.

Прокуратура Івано-Франківська оголосила Дмитру Міхальцю повідомлення про підозру. 

Факт підтвердили у прес-службі патрульної поліції міста. 

"Дмитру Міхальцю оголосили підозру про вчинення кримінального правопорушення. Жодних запобіжних заходів до начальника патрульної поліції не застосовано – ні тримання під вартою, ні застави", – повідомляють у прес-службі.

Дмитро Міхалець підозрюється у перевищенні влади або службових повноважень (ст. 365 ч. 2 ККУ), якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями. 

Кримінальний злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, каже ККУ.

Дмитро Міхалець наразі не відсторонений від роботи. 

Нагадаємо, учасник АТО, боєць батальйону спецпризначення "Івано-Франківськ", інвалід, який пройшов полон, Іван Чайковський обвинуватив начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця у побитті. Та дав свідчення в прокуратурі Івано-Франківська.

Начальник патрульної поліції заперечив побиття ветерана.

"Потиснути руку я готовий, але вини за собою не відчуваю", – сказав пізніше Міхалець про конфлікт з ветераном АТО на спільній прес-конференції. Спроба вирішити конфлікт між ветераном АТО, інвалідом другої групи Іваном Чайковським та начальником патрульної поліції Івано-Франківська Дмитром Міхальцем тоді провалилася.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: