fbpx

Головний комунальник Франківська обіцяє прибрати "качечок" з Вічевого майдану

Суспільство 16:33, 15.04, 2016

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківська готує на наступне засідання виконкому проект рішення про розірвання договору з підприємцем Козарюком Василем Васильовичем, який надає послуги у сфері розваг - прокат дитячих електромобілів на Вічевому майдані.

Саме цьому підприємцю належить епатажний атракціон "качечки", на який неодноразово нарікали мешканці Івано-Франківська.

Про це у мережі Фейсбук повідомив директор департаменту Михайло Смушак.

"На наступне засідання виконавчого комітету ми готуємо проект рішення, яким буде в односторонньому порядку розірвано даний договір, а також на вилучення без попередження електро- та інших мобілів, які надалі з'являтимуться без дозволу в центрі міста. Івано-Франківськ місто для людей, а не для різного роду барахла в центрі", – написав Смушак.

Як писав КУРС, 13 серпня між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради і суб'єктом господарювання Козарюком Василем Васильовичем було укладено договір на право надання послуг у сфері розваг  прокат дитячих електромобілів на Вічевому майдані. Термін дії договору – до 1 листопада 216 року.

"За право надавати ці послуги підприємець сплатив до міського бюджету 6 тис. грн. Аж 6 тис. грн за 2,5 роки псування центральної площі міста і незручностей для містян!"  написав головний комунальник міста.

Нагадаємо, цю суму підприємець сплатив за 16,5 місяців легальної роботи атракціонів. Разом з тим підприємець взяв на себе й інші зобов’язання. Зокрема, забезпечити дотримання естетичного вигляду атракціонів, на кожному об’єкті розмістити вивіску із зазначенням назви господарюючого суб’єкта або власника, вивіску про режим роботи. Також підприємцю забороняється передавати право на розміщення об’єкта третім особам.

КУРС також з’ясував, що на Вічевому майдані працюють й інші атракціони, жоден з них не має інформації про власника чи режим роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: