fbpx

Гончарук із Шевченком пообіцяли здати Набережну в Івано-Франківську навесні наступного року

Політика 13:21, 18.12, 2014

Роботи з ремонту Набережної завершать навесні 2015 року, коли буде зроблене коригування проекту.

Про це на брифінгу повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук.

Сьогодні Гончарук разом з народним депутатом Олександром Шевченком зібрали на Набережній брифінг з нагоди відкриття вулиці Набережної. Раніше голова ОДА обіцяв, що "остаточне відкриття" відремонтованої вулиці відбудеться до 19 грудня.

Як писав КУРС, вулицю Набережну відкрили для проїзду 12 грудня. І дозволили проїзд автотранспорту зі швидкістю не більше 30 км на годину.

За словами Гончарука, ремонтні роботи на Набережній планують завершити навесні 2015 року. Представники департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА нагадали, що кошторисна вартість ремонтних робіт становить 38 млн гривень. Цього року передбачалося витратити 25 млн гривень, решту – підрядник освоїть наступного року.

На попереднє відкриття вулиці прийшли івано-франківські велосипедисти з вимогою облаштувати на Набережній велодоріжки.

Як повідомив громадський активіст, учасник середовища "Тепле місто" Віктор Загреба, як замовники, так і підрядники ремонтних робіт обіцяли облаштувати доріжки за європейськими стандартами.

"Поки що ми не бачимо ні проектних документів, ані початку роботи з облаштування велодоріжки. Натомість ми бачимо, що на місці, де має бути велодоріжка, за усними обіцянками, почали будувати тротуар. На перехресті Кармелюка і Набережної можна це подивитися", – каже Загреба.

Нагадаємо, Шевченко і Гончарук на спільній прес-конференції обіцяли завершити ремонт Набережної на початку грудня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: