fbpx

Готові до ожеледиці: франківські комунальники вже випустили на маршрути сім піскорозкидачів

Суспільство 11:26, 21.11, 2017

Вже сьогодні у зв'язку із першим снігом в Івано-Франківську КП "Муніципальна дорожня компанія" випустила на маршрути комунальну техніку. Однак через те, що сніг швидко танув, посипати дороги піско-соляною сумішшю не довелося.

Директор комунального підприємства Віталій Бурко у коментарі розповів, що його підприємство на 100% готове до зимових опадів. Сьогодні сім піскорозкидачів пройшлися по маршрутах, і зокрема найбільш проблемними у разі ожеледиці: шляхопровід на вулиці Незалежності, підйом на міст на Галицькій, на Калуському шосе та вулиця Хіміків.

"Там були автомобілі вже о 7 годині. Я це бачив у себе на GPS, як і  міг би бачити будь-який мешканець Івано-Франківська, який би зайшов на сайт. Проїхались по маршруту, а потім з’їхались на територію. Будемо дивитись, чи буде погіршення погодних умов, чи покращення", – зазначив Бурко.

У разі погіршення погодних умов на цілодобовому чергуванні у "Муніципальної дорожньої інспекції" є 18 одиниць техніки. Також придбали два спеціальні солерозкидачі.

"Ми закупили 1,5 тонни солі технічної для автомобілів-солерозкидачів. Вже провели конкурс, уклали угоду з постачальником – переможцем торгів. Зараз чекаємо на доставку техніки, яку обіцяють на середину грудня",  поділився директор підприємства.

Він додав, що цілодобові робочі графіки чергування затверджені ще з 1 листопада, однак достатнього снігу ще не було.

Фото ілюстративне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: