fbpx

Гройсман: будівельна машина йде повним ходом, восени регіони чекають перевірки

Політика 18:30, 22.07, 2018

За словами прем'єр-міністра, понад 50% проектів дорожнього будівництва на цей рік вже виконано або на завершальній стадії.

Понад 50% проектів дорожнього будівництва, запланованих на поточний рік, виконано або на завершальній стадії, а у вересні в уряді очікують повну оцінку ситуації в галузі по всіх областях, пише УНІАН

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час урядової наради, присвяченої питанням дорожнього будівництва і розвитку дорожнього господарства.

Він наголосив, що "будівельна машина йде повним ходом". 

"Більше половини планів вже виконано. Але в різних регіонах по-різному ця робота виконується. Я поставив чіткі завдання: темпи (будівництва) треба пришвидшувати, а кошти використовувати ефективно й раціонально", – сказав Гройсман. 

"Ми проводимо перевірки, будуть аудити щодо завершення об’єктів. Далі – у вересні – будемо розуміти, хто впорався з завданнями, хто ні. Всім дам оцінку, хто, маючи ресурси, не зміг організувати роботу", – додав прем’єр.

Учасники наради наголошували, що в регіональному розрізі найкраще із поставленим завданням справляються Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська та Хмельницька області, де відсоток виконання робіт перевищує 80%, в Чернівецькій та Сумській областях ситуація найгірша. 

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/10196925-groysman-budivelna-mashina-yde-povnim-hodom-voseni-regioni-chekayut-perevirki.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: