fbpx

Гурт "Карна" презентував новий кліп "Party на Прикарпатті". ВІДЕО

Суспільство 14:30, 15.06, 2017

Франківсько-київська команда "Kарна" презентувала нову відеороботу під назвою "Party на Прикарпатті".

Як розповів фронтмен "Карни" Олексій Шманьов, головною ідеєю роботи було зробити качову пісню і кліп, щоб усі охочі змогли, хай навіть через екрани моніторів, відчути, що ж воно таке, той дивовижний гуцулметал, пишуть notatky.com.ua.
"Під час зйомок "Party на Прикарпатті" цікавого та кумедного було хоч відбавляй! Наприклад, коли знімали сцени з тваринками, мавпа абсолютно не хотіла скалитися, як її тільки не дражнили, і в результаті просто чухала свої чолові принади. Або ж той момент, де я під дощем падаю, – це ж я реально грохнувся, бо було слизько! Причому падав на одному і тому самому місці десь рази з 4! Ще був епізод, коли ми мали підірвати макет гітарної голови: напхали піротехніки, режисер каже: "Взриваємо, тільки по команді"! Влад став, приготувався (Влад Ярун, гітарист гурту Karna, – прим.), камера ще не працювала, і тут БАБАХ! Йой, добре, що ми мали кілька зарядів. Весь цей творчий гармидер знімали круті чуваки – оператор Сергій Бандерас та режисер Віктор Скратовський. Перед Віктором, до речі, хочу вибачитись за ті штани, які він мені давав зі словами «тільки обережно з ними», бо у першому ж кадрі, під час падіння на коліна, я їх протер до дірок", – поділився закадровими моментами зйомок Олексій.
Він також розповів, що у найближчих планах гурту значиться активна робота над новою повноформатною платівкою, адже видати її музиканти планують саме цьогоріч, приурочивши до 20-річчя музичної діяльності команди.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: