fbpx

Банкорагуль: у соцмережі обурюються ставленням працівників франківського банку до клієнтів

Суспільство 11:58, 31.05, 2015

"Хіба в ПриватБанку вчать гавкати?" – франківчанка розповіла про свій досвід спілкування з менеджерами одного з банківських відділень в Івано-Франківську. Банківська працівниця розмовляла по телефону і хамила на робочому місці,

"Можливо, крім авторагулів, існує ще й банкорагуль?" – поставила питання у групі Франківчани після специфічного спілкування з працівницею банківського відділення Антоніна Кашуба.

1

"Останньою була крапля, коли дівчина, відвернувшись від клієнта, з глибокозадуманим поглядом в телефонному режимі вирішувала, що ж купити на вечерю. На моє прохання, зауважте, в дуже чемній формі з приємним голосочком, запитала, чи можливо трошки швидше вирішити, що будете вечеряти, то наткнулася на глибоке обурення: "Ви мені тут ще порозказуйте! Що хочу, те й роблю!" І знаєте, черга з 7 людей мовчки з нею погодилася, не сказавши жодного слова. Можливо, то я неправильно щось думаю? Можливо, справді, треба чекати покірно в черзі, поки працівник вирішить всі свої проблеми насущні? Знаєте, на хамське ставлення і гавкання зі сторони працівників Привату натикаюся щоразу, коли туди заходжу. Це така у них норма? Чи, можливо, крім авторагулів, існує ще й банкорагуль?" – обурюється франківчанка.

 "Хіба в ПриватБанку вчать гавкати? Можливо, банкорагуль – звучить актуально?"  поставила питання Антоніна.

КУРСу дівчина розповіла, що відділення, де вона стикнулася з нечемністю, знаходиться на початку "стометрівки", навпроти "Ватсону".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: