fbpx

Ігор Насалик готовий змінити Франківськ за 180 днів

Суспільство 21:30, 22.09, 2015

Сьогодні в Івано-Франківську представили команду Блоку Петра Порошенка "Солідарність", яка піде до міської ради. На посаду міського голови партія висунула нинішнього нардепа Ігоря Насалика.

Ігор Насалик під час урочистостей наголосив на своїх здобутках у Калуші, де очолював міську владу протягом 8,5 років.

Зокрема, торкнувся теми освіти, адже Калуська гімназія очолила рейтинг українських шкіл за результатами ЗНО. Зазначив, що Калуш перше місто в Україні, яке перейшло на безоплатну медицину, при тому, що медичні заклади надають якісні послуги на новітньому обладнанні. Окрім того, у Калуші вдалося зберегти тарифи на комунальні послуги на попередньому рівні, при цьому модернізувавши мережі. Прийнявши рішення про продаж земель виключно з аукціонів, мерії вдалося збільшити бюджет міста в 3,5 рази, що свідчить про знищення корупційних схем.

"Я вчився у Калуші, а Калуш вчив мене. Ця робота була непростою. Але навіть будучи містом обласного підпорядкування, ми намагалися зробити те, чого не робилося по всій Україні", – сказав Насалик.

В Івано-Франківську, за словами кандидата, реалізувати можна значно більше.

"Франківськ має абсолютно інші можливості як обласний центр для задіювання інвестицій, державних програм, грантів. Я можу переконливо запевнити, поспілкувавшись із командою, яка йде на вибори до міської ради, що вона підтримала мою програму. Мені треба 180 днів, тобто півроку, щоб більшість запланованих новацій були реалізовані в місті Івано-Франківську. Але основна позиція – об’єднана громада",  зазначив Ігор Насалик.

Підтримати кандидата в мери приїхав командир славетних "кіборгів", підполковник Олег Кузьміних. Сам він безпартійний, однак поважає колишнього десантника Насалика, який ще задовго до виборів допомагав "кіборгам" як із навчальними тренуваннями, так і з паливом. Також він допомагав розшукати та повернути полонених і виконував непросту місію – допомагав повернути на батьківську землю 200-х.

№ 1 у партійному списку "Солідарності" колишній учасник АТО Петро Шкутяк розповів про своє бачення місії політичної сили. Він згадав про поранення у зоні бойових дій, після якого зрозумів, що повернеться додому, де докладе зусиль, щоб зробити місто кращим.

"Ми бачимо Івано-Франківськ безпечним містом, комфортним для франківців та гостей. Ми бачимо Івано-Франківськ, де батьки, народжуючи дітей, впевнені, що діти отримають соціальний захист, рівні умови для освіти, добробут і можливості для самореалізації в рідному місті", – зазначив Шкутяк.

До списку партії також увійшли управлінці, освітяни, медики, підприємці.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: