fbpx

Івано-Франківськ потрапив до списку найкращих для аутсорсингу міст в Європі

Суспільство 09:33, 25.12, 2017

Усього шість українських міст назвали найкращими для аутсорсингу в Європі: Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Дніпро та Харків.

Ці шість українських міст потрапили до списку найкращих міст для створення центрів обслуговування і аутсорсингу завдяки наявності і вартості кваліфікованої робочої сили, розвинутій інфраструктурі, вартості оренди офісів та зручному місцерозташуванню. Про це йдеться у звіті компанії KPMG, пише КУРС.

Інформація в дослідженні базується на відкритих даних, опублікованих владою відповідних міст на офіційних сайтах, матеріалах Державної служби статистики, а також матеріалах регіональних інформаційних агентств для інвесторів.

Як правило, інвестори шукають локації, де розходи на оплату праці контролюються і залишатимуться такими у перспективі.

Середня зарплата в Україні, за даними дослідження KPMG, складає $220 на місяць і є найнижчою в Європі.

За вартістю праці та оренди офісів Україна має переваги над Польщею і Чехією, які раніше були найбільш популярними для аутсорсингу. Зараз проживання у цих країнах стає дорожчим, зазначається у дослідженні.

Україна, як майданчик для аутсорсингу, також приваблива завдяки безвізовому режиму для громадян країн ЄС та США, великою кількістю випускників вузів, які володіють іноземними мовами, а також сучасною інфраструктурою цифрових телекомунікацій, яка відповідає усім вимогам інвесторів.

Окрім цього, процеси відкриття і ліцензування бізнесу в Україні мають значно спрощений вигляд, ніж у країнах ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: