fbpx

Івано-Франківська міська рада не затвердила бренд міста – не вистачило одного голосу. ФОТО

Суспільство 11:02, 12.02, 2019

Сьогодні на засіданні сесії Івано-Франківської міської ради депутати більшістю голосів не підтримали бренду міста. "За" проголосував 21 депутат – для затвердження не вистачило одного голосу.

Бренд міста рекомендуватимуть використовувати підприємцям та виробникам туристичної продукції. 

Зазначимо, логотип міста вибрали ще у вересні 2018 року. Конкурсна комісія з-поміж 6 фіналістів більшістю голосів обрала варіант, запропонований Ігорем Гуцуляком.

Сьогодні на засіданні сесії Івано-Франківської міськради він розповів про основну ідею запропонованого бренду міста.

"Основна ідея – щоб проглядалася міська ратуша. Також є архітектурна складова, географічна – близькість до Карпат. Ми сподіваємося, що цей бренд також вплине на туристичний потенціал – збільшить кількість відвідувачів Івано-Франківська", – сказав Гуцуляк.

Нагадаємо, конкурс на найкращий логотип міста вже намагалися провести у січні 2018 року. Тоді за логотип-переможець проголосували 419 франківців. Проект логотипу мала затвердити сесія міської ради. Але після кепкування користувачів соцмереж з обраного логотипу та висміювання його у Вікіпедії у мерії вирішили не виносити проект рішення на сесію ради.

А у березні відбулося голосування за елемент, який має стати мотивом для створення офіційного логотипу міста. Іванофранківцям запропонували обрати не готовий логотип, а елементи, які мали б на ньому бути: ратуша, Бастіон, Палац Потоцьких чи елемент вишивкиФранківці обрали вишивку

Як писав КУРС, міський голова Руслан Марцінків хоче бачити на офіційному логотипі Івано-Франківська міську ратушу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: