fbpx

Івано-франківські школярі-інтелектуали змагатимуться за цінні призи у Всеукраїнському турнірі "Любіть Україну"

Суспільство 12:41, 21.10, 2014

В Центрі оцінювання якості освіти відбулася презентація Всеукраїнського турніру юних інтелектуалів "Любіть Україну".

Всеукраїнський турнір юних інтелектуалів "Любіть Україну" проводиться серед команд загальноосвітніх закладів України шляхом комп'ютерного тестування на порталі онлайн-тестування www.test-on-line.com. Турнір є продовженням традиційного турніру "Знай українське!" і проводиться четвертий раз. Вперше в історії турніру в мережі Facebook стартувала естафета тестових завдань.

За словами директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдана Томенчука, залучення громадськості – це спосіб популяризації турніру та його найширшої підтримки.

"Ми мусимо показати, що інтернет – це не тільки ящик, в якому можна лише порно чи щось подібне дивитись, а й те, де можна почерпнути багато добрих і мудрих знань", – зазначив Томенчук.

До турніру щорічно долучається ряд спонсорів, які підтримують юних інтелектуалів призами, серед яких ноутбуки, планшети і т.п. Цього року по всій Україні ініціатива з колективного заснування призів передається також естафетою. На сьогодні вже назбиралось близько 25 призів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: