fbpx

Іванофранківці не повинні йти на умови приватних перевізників, 5 гривень – це нонсенс, – політик

Суспільство 19:11, 27.02, 2015

Координатор Івано-Франківської міської організації партії "Воля" Володимир Кушніренко заявив, що перевізники не можуть виставляти умови іванофранківцям, оскільки самі не виконують своїх зобов'язань.

Про це Володимир Кушніренко написав на своїй сторінці у фейсбук. 

"Іванофранківці не повинні йти на умови приватних перевізників. 5 гривень – це нонсенс. Жоден перевізник не може документально підтвердити свої фінансово-господарські розрахунки документами. Водії кожен день сплачують власнику фіксовану суму, незалежно від виручки. Водії самі заправляють автобуси, обслуговують і платять самі за себе податки. А перевізники кожен день кладуть до кишені чорну готівку. Умови попереднього підняття тарифу не виконано – ні білетів, ні навігаторів немає. У місті більше 400 автобусів!!!коли має бути максимум 200.

У відділі транспорту є економічне обґрунтування? А обґрунтування такої кількостів автобусів і незрозумілих маршрутів, які пересікаються, є??? Я обурений і так просто це не залишу. Я розумію, що вартість пального зросла. Але збільшувати тариф у 2 рази – це нонсенс. Це хамство жителям міста в умовах суцільного колапсу в транспортній галузі", – написав Володимир Кушніренко.

Як повідомляв КУРС, на нараді з перевізниками заступник начальника відділу транспорту МВК Володимир Чих повідомив, що міськвиконком пропонуватиме збільшити ціни на проїзд у маршрутних таксі з 2,75 до 5 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: