fbpx

Іванофранківців запрошують опанувати "мистецтво" сімейних стосунків. ВІДЕО

Стиль життя 15:25, 14.05, 2019

Як будувати мости та опори у стосунках. Як не пропустити найголовніше у житті свого чада. Та як розмовляти з дітьми про "ЦЕ"?

Сімейні "асистенти" та психологи запевняють, відповіді на питання, які турбують кожне молоде подружжя, є. Почути їх іванофранківці зможуть під час Family practice або "Простору для сімейного розвитку". Це комплекс заходів, присвячених Тижню Подружжя. Спільна ініціатива «Карітасу», Центру підтримки сім’ї та міського Департаменту молодіжної політики і спорту, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Аби зберегти сімейні стосунки, їх потрібно постійно "поливати", як квітку, відзначають родинні експерти. Власний вклад у взаємини повинен робити кожен.

Втім, сімейна атмосфера залежить і від зовнішніх факторів, кажуть фахівці. Наглядний приклад цьому – війна на сході України. Міжнародна статистика свідчить – 9 із 10 сімей, яких торкнулося це явище, розпадаються.

Фінальним акордом Тижня Подружжя стане Фестиваль сім’ї. 26 травня іванофранківців запрошують обмінятися набутим досвідом і просто весело провести час із найріднішими людьми.

Усі зустрічі, тренінги та майстер-класи в рамках "Простору для сімейного розвитку" – безкоштовні. Головне – зареєструватися, наголошують організатори. Із детальною програмою заходів охочі можуть ознайомитися на сайті Благодійного Фонду "Карітас".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: