fbpx

Калушанин, який вбив свого батька, чекатиме вироку в СІЗО

Суспільство 15:56, 18.06, 2018

Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу мешканцю Калуша, який забив до смерті свого батька.

Чоловік підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121 та ч. 2 ст. 345 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків відповідно).

Як писав КУРС, підозрюваний разом зі своїм батьком пізно ввечері 12 червня розпивали алкогольні напої. Між ними виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, під час якого підозрюваний спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму батькові, після чого він помер.

Вбитого чоловіка знайшла його сестра і повідомила у поліцію. Коли слідчий у форменому одязі зайшов до будинку, у якому перебував підозрюваний, представився йому та пред’явив службове посвідчення, той безпричинно наніс правоохоронцю декілька ударів кулаком.

Врахувавши всі матеріали та дослідивши докази й обставини у цій справі, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо 30-річного калушанина міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки вчинений ним злочин відноситься до насильницьких злочинів, то альтернативна грошова застава судом не визначалася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: