fbpx

У Калуші чоловік до смерті забив свого батька під час пиятики. ФОТО

Суспільство 12:20, 14.06, 2018

Вчора, 13 червня, до Калуського відділу поліції звернулась місцева жителька, яка знайшла свого брата мертвим у його будинку.

Слідчо-оперативна група встановила, що 12 червня  близько 22:00 30-річний син потерпілого спільно зі своїм 56-річним батьком у власному будинку розпивали алкогольні напої. Між ними  виник конфлікт, і син наніс батькові удари у голову, груди та тулуб. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень батько помер, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

На підставі зібраних доказів причетності до злочину слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: