fbpx

Калуський гімназист запрошує в "Школу Успіху" 30 підлітків

Суспільство 12:14, 09.10, 2018

30 найактивніших підлітків візьмуть участь у освітньому проекті “Школа Успіху: Калуш” за підтримки Klitschko Foundation.

30 найактивніших підлітків візьмуть участь у освітньому проекті "Школа Успіху: Калуш", щоб дізнатися про різноманітні професії, почути історії життя успішних людей, мотивуватися для саморозвитку, відвідати найпрестижніші університети Івано-Франківська й одну з найпотужніших IT-компанії України та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

"Школа Успіху: Калуш" – це освітній проект для підлітків віком від 13-17 років, які готові змінюватися та змінювати все навколо.

Упродовж чотирьох днів учасникам запропонують лекції на теми "Емоціональний інтелект", "Фінансова грамотність", "Ораторське мистецтво", "Івент-менеджмент", "Бізнес", освітні відео від "TED" та екскурсії університетами Івано-Франківська та в IT-компанії Softjour, інформують Вікна.

"Школа успіху: Калуш" покликана розвивати актуальні для нового покоління навички, наблизити їх до вибору своє майбутньої професії, а головне – самореалізації, зауважує переможець "Школи Успіху" від Klitschko Foundation, учень Калуської гімназії Олег Борисевич.

Заповнити анкету треба за посиланням.

Телефон: +38 (095) 043-58-44 (Олег Борисевич).

Нагадаємо, що цього літа 100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України пройшли відбіру літню освітню школу від Klitschko Foundation під патронатом ЮНЕСКО, щоб дізнатися про різноманіття професій, обговорити власні проекти з практиками та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

Учасником програми від Прикарпаття був учень Калуської гімназії Олег Борисевич. 

"Я дізнався про цей проекту за тиждень до завершення прийому анкет, тому діяв швидко й рішуче. Мені вдалось пройти перше випробування, як і решту 300 учасникам, проте на мене чекало друге  телефонне інтерв’ю. Для мене це було не вперше, але спокійніше від цього не ставало. Саме в квітні мені повідомили, що я став одним із 50 підлітків, яких відібрали із 2882 дітей по всій Україні для того, щоб взяти участь у проекті "Школа Успіху".

Для мене "Школа Успіху"  це можливість дивитися й думати по-новому; знання й досвід, яким вас не навчать в жодній простій школі; знайомі й друзі, розкидані по всій Україні, які готові допомогти в будь-яку мить в будь-якій справі",  поділився результатом участі в проекті Олег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: