fbpx

Казкова вежа з сюрпризом: створили життєрадісну забаву для франківців та гостей міста

Культура 07:25, 09.03, 2018

Інтерактивний подарунковий комплект від ініціативи "Франківськ Який Треба Берегти" вийшов з друку.

Ініціатива "Франківськ Який Треба Берегти" розробила інтерактивний подарунковий комплект, який уважає життєрадісною забавою для всієї родини – чи то франківців, чи гостей міста. Цими днями набір вийшов з друку і його вже можна взяти в руки.

Календар із стилізованим зображенням середмістя, до якого є розмальовка, а з тубуса, в якому знаходяться календар і розмальовка, можна зробити "Казкову вежу" з вітражними віконечками, дверима, дахом – всі потрібні для цього елементи додаються, повідомила в мережі координаторка ініціативи Марія Козакевич. 

"Коли в свою роботу вкладаєш багато любові  результат виходить повний радості, посмішок, сонця і весни! В щасливому місті  щасливі люди",  поділилася Марія Козакевич.

Дизайнерка проекту  художниця Христина Стринадюк

"Можна розглядати красиві будівлі нашого міста і позначати важливі дати на календарі, можна зайняти дітей цікавою розмальовкою, можна разом усією сім'єю скласти Казкову Вежу!"  презентує франківцям інтерактивний подарунок активістка.

Творчий комплект, який зацікавлює архітектурою міста, представлений в Urban Space 100, вартість 299 грн. Кошти будуть направлені на реставрацію старовинних дверей Франківська. 

Нагадаємо, нещодавно на Казковій вежі обласної дитячої бібліотеки у Франківську відновили вітражні вікна.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: