fbpx

Книжковий фестиваль "Слово" пройде в Івано-Франківську

Культура 19:21, 16.05, 2018

В останні дні травня в Україні відзначають День слов’янської писемності та культури, День пам’яті великих просвітителів Кирила і Мефодія та День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

З цієї нагоди 24 – 26 травня в Івано-Франківську пройде книжковий фестиваль "СЛОВО". Його метою є популяризація української книги, привернення уваги до читання, налагодження прямого спілкування між автором та читачем й відкриття нових можливостей для підняття свого рівня ерудованості, грамотності, культури.

У рамках фестивалю відбудуться презентації книг, зустрічі із авторами, а також круглі столи, присвячені Дню святих Кирила та Мефодія як творців слов’янської писемності і культури, а також професійному святу працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження.

Заходи фестивалю також заплановані 25 травня в місті Долина. Йдеться про найкращі зразки літературної творчості місцевих та вітчизняних авторів, видання творів українських письменників. А також про книги, видані завдяки регіональній цільовій програмі підтримки книговидання на 2016-2020 роки.

Партнерами фестивалю "СЛОВО" виступають обласна державна адміністрація, обласна рада, Івано-Франківська міська рада, обласна організація Національної спілки письменників України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: