fbpx

Коломияводоканал очолила Ірина Перегінчук

Суспільство 12:45, 14.08, 2017

14 серпня на ранковій нараді міський голова Коломиї Ігор Слюзар повідомив про кадрові зміни: КП "Коломияводоканал" очолить Ірина Перегінчук, яка раніше працювала на цьому підприємстві головним економістом, а згодом – заступником директора. Загалом стаж роботи на водоканалі становить 17 років.

За освітою Ірина Перегінчук інженер-економіст (Львівська академія друкарства, спеціальність "Економіка підприємництва"), інформує прес-служба Коломийської міської ради.
 
З 2006 року займалась проектною діяльністю для розвитку підприємництва, для цього пройшла навчання у кількох міжнародних проектах поспіль:
 
– 2008 року – проект з розповсюдження досвіду у сфері комунальних послуг для працівників комунальних підприємств від USAID;
1
 
– 2011-2012 рр. – участь у грантах Міністерства закордонних справ Польщі у проекті "Відповідальна інвестиція – інвестиція в кадри. Підвищення кваліфікації керівного складу в сфері комунального господарства органів місцевого самоврядування в Україні".
 
– 2014 р. – переймала досвід управлінського менеджменту комунального підприємтва у країнах Прибалтики (Литва, Латвія) у рамках програми "Практичні навики модернізації технологій очистки питної води та водовідведення". Щороку проходить навчання з управління комунальними підприємствами та ефективного менеджменту.
 
Варто зазначити, що Ірина Перегінчук курувала участь КП "Коломияводоканал" у програмах Світового банку.
 
У планах нової очільниці КП "Коломияводоканал" Ірини Перегінчук щодо розвитку підприємства – оновлення мереж водогону та водовідведення, заміна транспортних засобів, удосконалення систем очистки води.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: