fbpx

Коломийська влада виділила землю братові нардепа Тимошенка, який вже 10 років в Англії

Політика 10:46, 07.08, 2015

Брат нардепа Юрія Тимошенка Валерій, який давно мешкає в у Великобританії, отримав дозвіл Коломийської міської ради на розробку проекту землеустрою.

Про це повідомив коломийський журналіст Євген Гапич. 

"Земельну ділянку народного депутата Юрія Тимошенка, учасника АТО, отримав його брат, який близько 10 років проживає в Англії. Порушення закону тут немає. Бо кожен громадянин України має право на отримання земельної ділянки. Тут інше. Його побратими з батальйону Кульчицького, не всі, правда, ще не те що не отримали земельної ділянки, а навіть не мають посвідчення УБД. Проте хлопці вже 1,5 року перебувають в зоні АТО. Є поранені. Є і загиблі, на жаль. І не вкладається мені в голові, чому не можна було уступити свою чергу? Чому не можна було своїм побратимам допомогти в отриманні посвідчення УБД? Дивно це все. Витратити час та кошти, аби судитися зі мною, то знайшов можливість. Допомогти хлопцям…" – написав Євген Гапич. 

Як повідомляв КУРС, Коломийський міськрайонний суд відмовив у задоволенні позовної заяви народного депутата Юрія Тимошенка проти журналіста Євгенія Гапича. 

Нагадаємо також, що на Прикарпатті з 1675 учасників АТО землю отримали 48 бійців. На Коломийщині для бійців виділили лише 3 ділянки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: