fbpx

Колишній заступник головного шляховика Прикарпаття отримав 121 мільйон на дороги

Суспільство 12:40, 09.06, 2015

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 3 червня уклала угоду з ТОВ "ПМК-88" на поточний дрібний ремонт автодоріг на суму 120,73 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають Наші гроші. 

Роботи мають виконати в цьому році коштом державного бюджету. Передбачені земляні роботи, ремонт дорожнього одягу, влаштування огорожі, нанесення розмітки, ремонт каналізаційних колодязів, заміна люків, чищення елементів моста, ремонт настилу на мостах та ін.

"ПМК-88" належить Ігорю Лебедєву. Від часу створення у 2013 році компанія була прописана в селі Підбережжя, звідки походить Микола Проців, теперішній начальник Служби автодоріг в Івано-Франківській області. У цьому ж селі зареєстроване ТОВ "Брати КІП", яке донедавна очолював Микола Проців. Сьогодні "Брати КІП" записано на його брата – Петра Проціва. До речі, Ігор Лебедєв був заступником директора ТОВ "Брати КІП" саме у той час, коли його очолював Микола Проців. 

У 2013 році новостворена "ПМК-88" мала договір з "Брати КІП", за яким передала останньому право вимоги стягування заборгованості. Тільки у квітні цього року "ПМК-88" змінила адресу реєстрації на місто Долина.
 

Пропозиції "ПМК-88" були найдешевшими, бо фірма не є платником ПДВ.

Двома іншими учасниками торгів були ДП "Івано-Франківський облавтодор" і ТОВ "Івано-Франківськавтодор".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: