fbpx

Командир батальйону "Айдар" прокоментував ситуацію навколо конфлікту з "Альфою"

Суспільство 09:37, 26.07, 2014

Раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що в місті Щастя спецназ "Альфа" приїхав штурмувати батальйон "Айдар" та намагався відбити у них полонених, яких ті захопили. Ситуація вийшла неоднозначна, тому блогер Сергій Іванов вирішив прояснити ситуацію навколо цього конфлікту.

"Я вирішив наслідувати приклад Юри Бутусова і видалив два попередні пости про сутичку "Айдару" і "Альфи" з огляду некоректності ряду дефініцій. 

Однак замість них я заливаю відеоблог, присвячений цій історії, який містить аудіозапис інтерв'ю командира роти батальйону "Айдар". Ви отримаєте можливість почути його пряму мову і зробити оцінки самостійно – без мене і без, поза всякими сумнівами, найбільш поінформованого і компетентного журналіста цієї країни Насті Станко. 

Конфлікт між СБУ та добровольцями, дійсно, був, і, більше того, він має досить давню підоснову. А керівник АТО області генерал Воронченко, схоже, настільки зміцнів на єфремівсько-кілінкаровських харчах, що ставиться до солдатів виключно як до гарматного м'яса. І завершитися все це може дуже сумно, тому що доброльці – люди добровільні і ніякого священного жаху, побачивши генеральські погони, не відчувають. Наступна подібна ескапада може стати для Воронченка пропуском до реанімації. І це в кращому випадку", – написав Іванов на своїй сторінці в facebook.

Відео: inforesist.org

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: