fbpx

Комунальники обіцяють до кінця року збудувати три фонтани у Франківську

Суспільство 09:06, 22.05, 2018

Фонтани планують збудувати на вулицях Миколайчука, Січових Стрільців та "стометрівці".

Про обслуговування фонтанів в Івано-Франківську під час оперативної наради у міського голови доповів директор КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Роман Кімачук.
 
На балансі підприємства є 4 діючі фонтани і один неробочий – в аеропорту. Фонтани обслуговують 6 осіб.
 
Фонтани запустили 1 травня. Проте мешканці Івано-Франківська скаржаться на стан фонтана на Вічевому майдані. Комунальники обіцяють почистити його найближчим часом. 
 
“Ми шурували, відтирали хлоркою – нічого не допомагало. Тому звернулися до спеціалізованої фірми, і невдовзі це буде виправлено”, – сказав Кімачук.
Також Кімачук повідомив, що цього року в Івано-Франківську збудують три фонтани.
 
Для спорудження фонтана на Стуса – Миколайчука підготовлені документи на проведення тендеру.
 
 
Також планується будівництво фонтана на вулиці Січових Стрільців біля “Вопака”. Замовником робіт є компанія “Ярковиця”. Також департамент житлової, комунальної політики та благоустрою збудує фонтан біля стоматкорпусу на Незалежності.
 
Нагадаємо, у травні минулого року у соцмережі facebook Руслан Марцінків оприлюднив проект майбутнього фонтана. Концепція проекту належить молодим спеціалістам Назарій Рогів, Andriy Koman та Андрій Назаренко. Проект виготовило ТОВ “Імперія води” з Києва.
 
Міський голова Руслан Марцінків у мережі Фейсбук також написав, що у місті мають з’явитися три фонтани.
 
“Ще три фонтани мають з’явитися у нашому місті. Найшвидше плануємо розпочати роботи щодо будівництва фонтана на перехресті вулиць Миколайчука – Стуса. Також фонтани мають з’явиться на Січових Стрільців (біля Вопака) й на пішохідній частині вулиці Незалежності (біля стоматкорпусу)”, – написав Марцінків.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: