fbpx

Конкурс на посаду директора Карпатського НПП оголосять повторно

Суспільство 14:15, 16.05, 2019

Конкурсна комісія Мінекології не змогла визначити переможця конкурсу на посаду директора Карпатського національного природного парку.

Як писав КУРС, на посаду директора Карпатського НПП претендували два кандидатиОлександр Киселюк  заступник директора Парку з наукової роботи та Михайло Чорній – директор ДП "Біологічні ресурси України".

Конкурс проходив у три етапи. Кандидати писали тести, вирішували ситуаційні завдання та представляли план розвитку національного парку.

У своїй програмі Олександр Киселюк наголосив, що планує покращити матеріально-технічну базу нацпарку, завершити роботу щодо отримання державних актів на право користування землею та створити транскордонний центр екологічного моніторингу на горі Піп-Іван.

Минулого тижня до Мінекології підтримати Киселюка приїхали майже 60 працівників КНПП, що викликало обурення у представників конкурсної комісії.

Олександр Киселюк сказав, що таке рішення було прийнято на зборах колективу, на яких він не був присутній.

"Я був категорично проти. З іншого боку, мені приємно, що колектив мене підтримує", – прокоментував Киселюк акцію підтримки.

Михайло Чорній під час презентації своєї програми обіцяв запровадити безконтактну оплату послуг, які надає Нацпарк; відкрити щонайменше чотири інтерактивні візит-центри та відновити вузькоколійну залізницю, яка працювала у XIX столітті. Маршрут має пролягати з Ворохти до гори Піп Іван.

На співбесіді Чорній також прокоментував чутки про кримінальну справу 2011 року, в якій він нібито був фігурантом.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Я не притягався до кримінальної чи адміністративної відповідальності, пов’язаної з корупційними діяннями", – сказав Чорній.

Комісія не змогла обрати переможця конкурсу на посаду директора Карпатського національного природного парку: жоден із кандидатів не набрав більшості голосів комісії.

Повторний конкурс буде оголошений протягом 15 днів. Зараз обов’язки директора Карпатського НПП виконує попередній директор Володимир Слободян.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: