fbpx

Координатор Ради партії РНС Ольга Галабала відзвітувала за рік роботи

Політика 18:31, 18.04, 2018

За рік роботи РУХ НОВИХ СИЛ став єдиною опозиційною силою в Україні, яка обнулила рейтинг Порошенка перебуваючи в інформаційній блокаді без грошей та під жорсткими політичними репресіями.

Про рік роботи перед Політрадою партії РУХ НОВИХ СИЛ відзвітувала одна з лідерів, координатор Ради партії РНС, очільниця фракції "ВОЛЯ" в Івано-Франківській обласній раді Ольга Галабала. 

Рівно рік тому відбулось об’єднання РУХУ НОВИХ СИЛ з партією ВОЛЯ, в результаті чого була зареєстрована партія "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі». Галабала відзначила, що були створені керівні органи – Рада партії та Політрада, сформований центральний офіс з структурою управління та функціональними обов’язками і понад 30 місцевих офісів.  

"У центральному офісі сьогодні є юридично-адміністративна команда, команда партійної розбудови, бухгалтерія, інформаційна команда, організаційна команда, служба безпеки партії", – повідомила Галабала. 

За цей рік було проведено понад 50 акцій, в яких взяло участь більш як 500 тисяч українців в 40 містах України.  

Галабала відзначила, що РУХ НОВИХ СИЛ існує за фінансової підтримки підприємців та звичайних людей, так за рік через дрібний фандрейзинг вдалось зібрати близько 1 млн грн. Впродовж цього року РУХОМ НОВИХ СИЛ було подано 4 звіти та річний звіт НАЗК. 

За рік було створено 24 обласні організації та 273 місцеві організації. Сьогодні РУХ НОВИХ СИЛ налічує 900 членів партії, існує система перевірки кожного члена партії та Єдиний реєстр членів партії. 

"У нас є навчені NDI 20 партійних тренерів, які провели понад 80 тренінгів та навчань", – додала вона. 

У результаті об’єднання з партією ВОЛЯ сьогодні РУХ НОВИХ СИЛ має 200 депутатів місцевих рад, якими було ініційовано понад 50 рішень в місцевих радах. 

"Сьогодні партія створена як інституція з органами управління (Рада партії та Політрада) та стабільно працюючим центральним офісом. У партії є своя візія – фільм Михайла Саакашвілі "Україна, якій далось" та програмою "70 днів нової влади"", – наголосила Галабала. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: