fbpx

КП "Івано-Франківськоблагроліс" отримає нового керівника

Суспільство 14:22, 13.02, 2017

Посаду генерального директора комунального агролісогосподарського підприємства "Івано-Франківськоблагроліс" може зайняти Олег Олійник.

Питання про призначення генерального директора Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Івано-Франківськоблагроліс" сьогодні розглянула депутатська комісія Івано-Франківської облради з питань аграрної політики та земельних відносин.
 
За словами начальника управління об’єктами спільної власності територіальних громад Василя Даниша, попередній керівник Ігор Шумега написав заяву на звільнення за власним бажанням.
 
На сьогоднішній день надійшла одна заява – від заступника директора Олійника Олега Богдановича, є також лист колективу на його підтримку. Олег Олійник працює на підприємстві з 2003 року. Протягом трьох місяців був у зоні АТО.
 
Кандидат на посаду розповів депутатам про плани на посаді. 
 
Олійник зазначив, що перш за все має бути чітка вертикаль влади.
"Потрібно, щоб районні агроліси прийняли статути. Як вони крадуть ліс, то відповідальність має бути на них, а не на облагролісі", – каже Олійник.
Обіцяє Олійник налагодити співпрацю із місцевими громадами, владою та погоджувати з ними рубки.
 
Комісія обласної ради рекомендувала облраді призначити Олійника гендиректором Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Івано-Франківськоблагроліс" на 5 років.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: