fbpx

Краса не вимагає жертв: секрети харчування і стрункості француженок

Стиль життя 18:18, 25.03, 2017

Більшість французьких красунь зовсім не відповідають класичним канонам краси, однак при цьому славляться своєю вродою, граціозністю, бездоганним відчуттям стилю і, звичайно ж, стрункою фігурою.

Французькі жінки можуть похвалитися точеними формами, навіть незважаючи на те, що звикли отримувати задоволення від смачної їжі і не звикли сидіти на дієтах – у Франції строгі системи харчування для схуднення абсолютно не популярні, але це не заважає француженкам, згідно зі статистикою, бути стрункішими за англійок і німкень.

Залишатися не тільки стрункими, але і здоровими француженкам допомагають певні звички, переважно в харчуванні. 

НВ Style вирішив з'ясувати, що їдять жительки Франції, щоб зрозуміти, як їм вдається залишатися у формі, незважаючи на пристрасну любов до смачної їжі.

Вони знають, як не переїдати

Неймовірно смачна їжа, випічка і вино – невід'ємна частина французької культури. І французькі жінки не мають наміру жертвувати цим задоволенням. Навпаки, вони на повну насолоджуються їжею, але роблять це в помірній кількості.

Головний секрет стрункості француженок – в умінні їсти маленькими порціями. Вони рідко переїдають і навіть незважаючи на те, що ніколи не відмовлять собі в улюбленому паризькому макаруні, вміло контролюють кількість з'їденої їжі. Це, в свою чергу, позитивно позначається не тільки на їхній фігурі, але і на загальному стані організму, адже саме переїдання є причиною багатьох серйозних проблем зі здоров'ям.

Крім того, для них важлива якість, а не кількість. Вони знають, що якісна їжа – запорука здоров'я і довголіття, саме тому замість великої порції неякісних продуктів вони віддадуть перевагу страві крихітних розмірів, але з якісних інгредієнтів.

1

Вони їдять місцеві сезонні продукти

Сезонні продукти є основою французької кухні, і місцеві жителі, як правило, більшість страв готують саме з місцевих продуктів. Таким чином, француженкам вдається уникати споживання різних добавок і гормонів. Вони також намагаються уникати оброблених продуктів і включати в свій раціон якомога більше овочів, фруктів, горіхів і цільного зерна. Також мешканки Франції регулярно їдять рибу.

Вони знають, як зберігати баланс

Секрет краси француженок полягає в розумному балансі. Вони, безумовно, піклуються про свою зовнішність, але ніколи надмірно не метушаться з цього приводу, віддаючи перевагу максимальній природності і невимушеності. Вони не виснажуватимуть себе в спортзалі до знемоги, щоб досягти ідеальних пропорцій, і не голодуватимуть для того, щоб одягти джинси. У цьому, імовірно, і полягає найголовніший секрет їхньо природної чарівності і шарму – вони легкі, розслаблені і повні життя.

2

Вони люблять ходити пішки

Француженкам подобається гуляти пішки. Коли у них є час і можливість, вони з радістю прогулюються по місту, а піші прогулянки, як відомо, це найпростіший і найдоступніший вид фізичної активності, який приносить величезну користь для людського організму, причому як для загального зміцнення здоров'я і зниження зайвої ваги, так і для психоемоційного стану людини.

Сучасні француженки намагаються знайти можливість для прогулянки, навіть коли пересуваються на автомобілі – вони залишають машину на найвіддаленішій парковці в пішій доступності від місця призначення, щоб мати можливість прогулятися на свіжому повітрі.

Вони п'ють багато води

Головне правило краси француженки – пити багато води. Вони переконані, що правильний питний режим дозволяє не тільки зберегти шкіру молодою і красивою, але і залишатися такою зсередини. Крім простої очищеної води, француженки регулярно п'ють трав'яний і зелений чай, а свій ранок багато з них починають зі склянки теплої води з лимоном – напою, який називають ефективним і головне – натуральним способом очищення організму. Від водопровідної води француженки воліють відмовлятися і вживають очищену бутильовану воду, але обов'язково без газу.

3

Вони не згодні з тим, що "краса вимагає жертв"

Француженки вважають будь-який вид процедур для краси, навіть найефективніших, абсолютно безглуздим, якщо він робить жінку нещасною або викликає стрес. Вони переконані, що краса – це те, що повинно приносити задоволення, тому що тільки коли людині добре, вона може добре виглядати. І ніяк інакше.

Ця концепція відображена і в підході до фізичних вправ. Тренажерні зали стали популярними у Франції лише відносно недавно, адже для будь-якої француженки в пріоритеті завжди будуть заняття на свіжому повітрі, а не бігова доріжка в задушливому спортзалі. Таким чином, головне правило француженок щодо спорту і дієт – тренування і правильне харчування повинні знімати стрес, а не посилювати його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: