fbpx

Куди піти на День міста у Франківську: програма святкування

Суспільство 14:44, 19.04, 2018

З нагоди відзначення 356-ї річниці від дня заснування Івано-Франківська в місті запланована 161 урочиста та святкова подія.

Сьогодні виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив проект рішення "Про відзначення 356 річниці від дня заснування міста Івано-Франківська".

Святкові заходи до річниці заснування міста уже розпочалися та триватимуть до 13 травня. Основні урочистості відбудуться 4-7 травня. 

"Прохання максимально інформувати про заходи. Треба повідомити людей про основні заходи", – сказав Марцінків.

Директор департаменту культури Надія Загурська повідомила, що програма святкувань постійно поповнюється. Наразі запланований 161 захід.

Як писав КУРС, на День міста франківців розважатимуть концертами "Друга ріка", ТНМК та швейцарський гурт "Kadebostany". Концерти відбудуться на площі Франка.

5 травня у Франківську спробують встановити велосипедний рекорд. Організатори Велодня очікують, що до велопробігу долучиться понад 2500 учасників.

Велопробіг стартує об 11 годині з площі Франка і пройде за маршрутом: вул. Незалежності – вул. Січових Стрільців  – вул. Бельведерська – вул. Новгородська – вул. Тичини – вул. Довга – вул. Вороного – вул. Короля Данила – вул. Мазепи – вул. Гординського – вул. Чорновола – вул. Академіка Сахарова – вул. С. Бандери – вул. Є. Коновальця – вул. Сорохтея – міський парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

У місцях проведення масових заходів на площах Франка, Ринок та перед ОДА будуть встановлені біотуалети.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: