fbpx

"Київстар" запускає 3G в Івано-Франківську

Суспільство 11:36, 22.07, 2015

Ще шість обласних центрів доповнили перелік 3G-міст "Київстар". Це Вінниця, Хмельницький, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Тернопіль, а також їх передмістя.

Нині перелік регіонів, де "Київстар" відкрив 3G-мережу для клієнтів, нараховує 10 областей України – це понад  200 міст та містечок. 22 липня до цього переліку додалися шість обласних центрів та їх передмість, повідомляє КУРС із посиланням на прес-службу оператора.

В Івано-Франківській області це міста Івано-Франківськ, Тисмениця, Крихівці, Черніїв, Загвіздя, Микитинці, Угорники, Угринів, Ямниця, Лисець, Підпечери, Підлісся, Павлівка, Хриплин, Драгомирчани, Чукалівка, Клузів, Вовчинець.

Перевірити, чи доступна 3G-мережа для користування у конкретному населеному пункті, можна на інтерактивній карті на сайті компанії.

Послуги у 3G-мережі "Київстар" вже надаються у Києві, Львові, Одесі та інших населених пунктах у цих регіонах, а також в Кам’янці-Подільському на Хмельниччині та в Умані на Черкащині. В усіх цих містах абоненти "Київстар" можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом за умови підтримки стандарту їх смартфоном. Технологія HSPA+, за якою побудована 3G-мережа "Київстар", забезпечує передачу даних із максимальною швидкістю 42 Мбіт/с.

Клієнти, які бажають багато користуватися мобільним інтернетом на максимальній швидкості, можливій у мережі 3G, можуть вибрати один з нових тарифних планів або ж підключити інтернет-пакет обсягом від 50 до 3000 мегабайт для будь-якого іншого тарифного плану. Абонентам "Київстар" змінювати SIM-карту не потрібно.

"Київстар" продовжує розвивати мережу 3G в Україні. В усіх містах, де стартує 3G, "Київстар" прагне забезпечити суцільне покриття, яке охоплює велику зону передмістя, включаючи територію прилеглих населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: