fbpx

"Лейбова гора" об’єднує серця

Суспільство 13:40, 19.09, 2014

У ресторанно-готельному комплексі "Лейбова гора" поєднала долі не одна закохана пара. Ба навіть більше – саме тут люди знаходять одне одного.

Ось приклад – Анатолій і Олена – пара, яка познайомилась на "Лейбовій горі". Нині вони – щасливе подружжя, яке, не приховуючи емоцій, згадує своє знайомство.

"Познайомились ми у вересні. Я на весіллі був дружбою, а Оленка просто гостя. Запримітив її відразу і закохався, – розповідає Анатолій. Ніколи не вірив у кохання з першого погляду і попався. Після весілля на другий день ми із нею зустрілись і вже більше ніколи не розлучалися".

Анатолій також ділиться і тим, що вже за рік у них народився синочок Назарчик. Перед цим його дружина вирішила випробувати відому легенду про чудодійну силу пам’ятника Янушу Лейбі.

1

І, як бачимо, результат не забарився.

2

"Ми дуже раді, що саме у нас люди закохуються, знаходять одне одного, святкують весілля, а потім хрестини. Це додає нам впевненості у тому, що робимо правильну справу. У наш непростий час особливо важливо дарувати радість, найщасливіші моменти в житті, адже саме вони закарбовуються у пам’яті, творять історію людських сердець, сімей та родин. Маленький позитив, радість, подаровані нашим колективом, – це вже перемога, надійна цеглинка, закладена у людські долі", – зауважує адміністратор готелю "Лейбової гори" Марта Ільків.

Отож прагнете знайти свою половинку? Не марнуйте часу – мерщій на "Лейбову гору". Вишукана атмосфера, оповита різноманітними легендами і повір’ями, котрі несуть у собі таємничість карпатського духу, сприятимуть вам у пошуку своєї долі. А незабутні гірські краєвиди, неповторний ландшафт, романтична музика, смачна кухня і чудовий інтер’єр – ідеальні умови для єднання сердець.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: