fbpx

Лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов зустрінеться з прикарпатцями

Політика 21:48, 22.09, 2017

28 вересня Прикарпаття відвідає народний депутат України, лідер політичної партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

Ціль поїздки – презентація українцям економічного плану виходу України з кризи. 

«Нам важливо приїхати в кожну область та публічно представити наш план. Я хочу почути Вашу думку: що потрібно змінювати в державі. План «Народного контролю» складається з чітких кроків відновлення економіки та створення робочих місць. Він покликаний дати робоче місце та гідну зарплату кожному українцю», – сказав Дмитро Добродомов

Він додав, що сьогодні так звані реформи не мають нічого спільного з життям простих українців.

«Влада звітує про 150 реформ! Гройсман каже, що країна вийшла з кризи. Так, якщо країна це він, його оточення та олігархи, яких обслуговує влада. Успіх держави в простих людях, які щодня гарують на роботі за копійки. Робочі місця, справедлива зарплата та гідна пенсія – ось те, чим має займатися влада. Якщо сьогоднішнє керівництво держави не може цього зробити, це зробить «Народний контроль», – додав Дмитро Добродомов.  

Зустріч з мешканцями Прикарпаття відбудеться в Івано-Франківську о 18.00, в приміщенні «Просвіти» (вул. Грушевського, 18). Запрошуються всі охочі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: