fbpx

Лідер "Урагану" Андрій Сімка залишає клуб через малу зарплату

Спорт 17:50, 15.07, 2015

Багаторічний лідер НФК "Ураган" Андрій Сімка вирішив не продовжувати співпрацю з івано-франківським клубом через розбіжності з керівництвом щодо фінансових питань.

Про це повідомив сам гравець, який не приховував бажання залишитися в рідному Івано-Франківську, пише Галицький кореспондент

Сімка сподівався на підвищення зарплати у наступному сезоні 2015-2016, який би міг стати для незмінного сьомого номера "драконів" чотирнадцятим у кар’єрі. Втім, отримав відмову від керівництва, відтак зайнявся пошуками інших місць працевлаштування. 

Таке рішення стало неприємним сюрпризом не тільки для гравця та його родини, а й численних вболівальників. 

31-річний футзаліст захищав кольори команди з часу її заснування, тобто з 2002 року. За цей час Андрій Сімка встиг взяти участь у 326 поєдинках, в яких забив 145 голів. За цей час екс-гравець збірної України встиг стати чемпіоном України (2011), володарем Суперкубка України (2011), срібним (2013) та бронзовим призером Екстра-ліги (2012, 2014), а також зіграти в елітному раунді Кубка УЄФА (2011). 

ГК пише, що Сімка вже знайшов собі новий клуб. Ним стане МФК "Борісов-900", який виступає під керівництвом екс-гравця та тренера "Урагану" Сергія Гупаленка. 

Сьогодні, 15 липня, Андрій Сімка провів одне з останніх тренувань у формі "драконів". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: