fbpx

Ломаченко став найкращим боксером 2017 року за версією авторитетного порталу

Спорт 18:13, 22.12, 2017

Український чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко був визнаний найкращим боксером 2017 року за версією авторитетного сайту Boxing News 24.

Як пояснює портал, український боєць виявився кращим за американця Теренса Кроуфорда в боротьбі за цей статус, тому що провів три поєдинки, в останньому з яких був сильнішим за досі непереможного Гільєрмо Рігондо, пише НВ.

"Після перемог над Джейсоном Сосою та Мігелем Марріагой він завершив великий рік на вершині. Після завершення кар'єри Андре Уордом Ломаченко повинен очолити рейтинг кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії", – додає ресурс.

Раніше український боєць переміг кубинського боксера Гільєрмо Рігондо в титульному бою, після чого отримав нагороду найкращому боксеру світу за версією Ring8, а також посів перше місце в рейтингу за версією авторитетного порталу ESPN.

Наступний бій Ломаченка може відбутися в квітні 2018 року. Команда українця хоче об'єднати всі пояси у другій напівлегкій вазі.

Також боксер готовий змінити вагову категорію, якщо промоутер Боб Арум знайде йому цікавого суперника в легкому дивізіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: