fbpx

Львівські науковці готують проект ліквідації зсуву та відновлення дороги на Верховинщині

Суспільство 15:39, 19.10, 2018

Науковці Національного університету "Львівська політехніка" побували в районі села Красник на Верховинщині, де стався зсув.

 
Цими днями на запрошення  заступника голови обласної ради Сергія Басараба та голови Верховинської РДА Олега Лютого на Верховинщину прибули представники Національного університету "Львівська політехніка". Вони мають виготовити проектну документацію на ліквідацію зсуву та відбудову пошкодженої ділянки дороги в селі Красник. 
 
 
Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри  "Автомобільні дороги і мости" Любов Салійчук, директор приватного підприємства "БудТестЦентр" та член-кореспондент Академії будівництва України Степан Стечишин побували на місці, оглянули аварійну частину дороги та визначили обсяги робіт.
 

Також вони здійснили виїзд в село Зелене, щоб оглянути місця для проектування і побудови підвісних мостових пішохідних переходів через Чорний Черемош на ділянці дороги "Ільці – Буркут". Саме тут повінь у 2008 році зруйнувала як мости і переходи, так і частину доріг. Тому сьогодні, визначили експерти, вкрай важливо робити якісне берегоукріплення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: