fbpx

Апеляційний суд узаконив скандальну багатоповерхівку в Івано-Франківську на Мазепи, 35-А

Суспільство 16:11, 26.05, 2016

Львівський апеляційний адміністративний суд визнав законним скандальне будівництво на вулиці Мазепи, 35-А.

Сьогодні, 26 травня, Львівський апеляційний адмінсуд скасував рішення Івано-Франківського адміністративного суду від 16 жовтня 2015 року про скасування деклараціі про готовність будинка на вул. Мазепи, 35-А до експлуатації.

Про це повідомляє сайт "Побудовано в Івано-Франківську". 

Нагадаємо, конфлікт довкола забудови на Мазепи, 35-А виник у 2013 році, коли мешканці сусідніх будинків почали протестувати проти, на їхнє переконання, незаконного будинку. Натомість люди, які придбали квартири у скандальній багатоповерхівці, неодноразово зверталися до міської влади з проханням присвоїти цьому будинку поштову адресу. Однак міська рада визнала будинок по Мазепи, 35-А самочинним будівництвом і відмовилася переглядати свої рішення. Покупці скаржилися, що через недобросовісного забудовника і впертість мерії не можуть прописатися, влаштувати дітей у садки чи школи, користуватися комунальними послугами. 

На одному з засідань виконкому власники квартир у новобудові на вулиці Мазепи, 35-А заручилися підтримкою учасників АТО. Міський голова Руслан Марцінків пообіцяв врегулювати конфлікт та порадив скаржникам дочекатися рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: