fbpx

Людяність і чуйність: як у Франківську два юнаки врятували життя незнайомцю

Суспільство 10:58, 21.12, 2017

В ніч з 19 на 20 грудня двоє студентів врятували життя випадковому молодику, котрий поранений і непритомний лежав у промисловій зоні Івано-Франківська.

Про випадок повідомив водій карети швидкої допомоги Степан Лопушак, пише Галка

"Чергування на швидкій. В ніч з 19 на 20 грудня о 3 годині поступив виклик на 103, що на вул. Дудаєва лежить людина. На вулиці мороз мінус 3, ще на додачу й вітер, що робить погоду дуже холодною. В кінці вулиці побачили двох хлопців, один з яких махав рукою, куди їхати, і був без куртки, лиш у футболці, а інший біля того, хто лежав.

На землі лежав хлопець з розбитою головою, під головою була куртка, як виявилось, хлопці вийшли когось зустріти і знайшли цього лежачого, подзвонили на 103, один з них зняв з себе куртку і постелив під голову постраждалому. Чоловіка доставили в лікарню на вул. Матейка, чекаємо, поки зашиють голову. Через хвилин 30-40, а це вже було 3 год. 48 хв. ночі, хлопці прийшли в лікарню пересвідчитись, чи вижив хворий.

Взяв у них номер телефону і пообіцяв, що передзвоню і все їм скажу, де залишиться хворий.

Хочу сказати велике дякую цим хлопцям і їхнім батькам за їхню чуйність і людяність, побільше б таких.

Фото зроблено в коридорі лікарні на вул. Матейка. Хлопці вчаться на меблевиків, родом з Галицького району, с. Хохонів. Ще раз дякую цим героям, що врятували незнайомця від ймовірної смерті", – написав Степан Лопушак. 

Як виявилося, потерпілий був нетверезим. Лопушак переконаний, якби хлопці не подзвонили на "швидку", чоловік за тієї погоди міг не вижити. Також його вразило переживання студентів про травмованого, до якого вони навіть прийшли у лікарню.

У патрульній поліції підтвердили, що факт виявлення пораненого чоловіка мав місце. Тієї ночі на колії, що на Дудаєва, знайшли 20-річного молодика. Згодом з травмою мозку його перевели в обласну клінічну лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: