fbpx

Маємо оголосити війну чиновнику, а не бізнесу, – Сакварелідзе. ВІДЕО

Політика 11:41, 03.05, 2018

Ми маємо оголосити війну чиновнику, а не бізнесу. Про це під час зустрічі з прикарпатськими підприємцями заявив член ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давід Сакварелідзе. За його словами, жоден українець, який має власну справу, не повинен боятися створення безглуздих законів, тиску з боку влади та перевірок.

"Бізнес повинен розвиватися. І я інколи жартую, що прислів’я "Моя хата скраю" в Україні можна використовувати на користь розвитку економіки. Адже тут хата завжди була символом автономного господарства, в якому спокійно жили і яке годувало сім’ю. І для кожної хати-бізнесу треба створювати вільний простір, в якому буде зрозуміло, куди платять податки",  переконаний член ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давід Сакварелідзе.

Мали можливість місцеві підприємці поспілкуватися онлайн і з головним реформатором Грузії, лідером партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Михайлом Саакашвілі. Він певен, керівництво країни має оцінювати свою роботу не за успіхом свого власного бізнесу, а лише за покращенням життя своїх громадян. А тому в Україні не місце олігархату. Цілком реально, певен Саакашвілі, жити й без парламенту.

 

"В майбутньому парламент не буде потрібний. Раніше чому не було парламентів? Бо було віче, майдан, де люди приймали рішення. Потім людей ставало все більше, і тоді знадобився парламент. Але зараз є інтернет, соцмережі. Тож, до прикладу, бюджет міста спокійно можуть змінити, зробити мешканці цього міста. Більшість рішень, які приймає парламент, можна приймати онлайн, щоб уникнути корупційних схем. Такі варіанти теж потрібно пропонувати, окрім того, що ми пропонуємо праймеріз і відкриту демократію", – вважає лідер партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Михайло Саакашвілі.

Тим часом прикарпатські підприємці певні  з реформами, які пропонує партія "РУХ НОВИХ СИЛ" Михайла Саакашвілі, у малого та середнього бізнесу в Україні таки є майбутнє.

"Наша влада доблесна угробила споживчий ринок. У людей немає коштів, щоб купувати товари і послуги. А податки які були, такі і лишилися. Щоб мінімізувати свої видатки, люди йдуть у тінь. Якщо економічна ситуація завдяки боротьбі з корупцією буде змінюватися, то зовсім інші розклади і у веденні бізнесу будуть", – перекнаний підприємець Ігор Метлюх.

Україна готова до нових людей, підсумовують лідери партії "РУХ НОВИХ СИЛ". А тому тут вже готуються до праймеріз й запрошують усіх приєднуватись до РНС задля реальних змін.

 

На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: