fbpx

Маленькі прикарпатські артисти попросили перерахувати наколядовані гроші на лікування онкохворої дитини

Стиль життя 14:09, 06.02, 2019

Вихованці продюсерського центру "Star Team" звернулися до своїх педагогів із проханням перерахувати наколядовані під час Різдвяних свят кошти на лікування онкохворої дитини.

Керівник продюсерського центру "Star Team" Ірина Батюк розповіла, що уже п’ятий рік вихованці, спільно з викладачами, під час Різдвяних свят вітають колядками різноманітні організації, державні та приватні структури.

"Кожного року ті, хто почули виступ наших учнів, запрошують нас знову, розповідають про "Star Team" друзям і знайомим, так збільшується географія наших виступів,  каже Батюк.  Для дітей це дуже добрий досвід, адже ми вчимо їх зберігати українські традиції. Як показує практика, маленькі колядники переважно знають лише "Нова радість стала", а наші дітки співають як мінімум вісім колядок. Також ми популяризуємо ці пісні, адже вихованці "Star Team" часто навчають маловідомим колядкам своїх друзів та однолітків".

Діти колядують не тільки у чиновницьких кабінетах, але і для хворих діток у лікарнях, для мешканців геріатричного пансіонату, для дітей, які живуть в інтернаті. А цього року учні попросили переказати заколядовані кошти на лікування онкохворій дитині.

"Дуже приємно, що уже в маленькому віці наші вихованці виявляють щирість, чуйність і небайдужість", – додала Ірина Батюк.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: