fbpx

Манявський навчально-виховний комплекс отримав 15 комп’ютерів та проектор з екраном

Суспільство 13:21, 24.11, 2015

Днями Голова ради директорів компанії SoftServe Ярослав Любінець подарував вихованцям Манявського навчально-виховного комплексу (НВК) 15 комп'ютерів та проектор з екраном.

Як інформують в Богородчанській райдержадміністрації, передача подарунків відбулася  під час зустрічі мецената з головою РДА Ярославом Паранюком, головою районної ради Михайлом Головчуком та вчителями інформатики району.

Присутні обговорили найбільш актуальне питання сьогодення "Перспективи розвитку ІТ галузі в Україні, перспективи роботи в ІТ учнів, студентів". Ярослав Любінець розповів про розвиток комп’ютерних технологій у світі, власну компанію, переваги, які матимуть випускники Манявського НВК та шкіл району, обравши професію програміста, нові можливості, які відкривають інформаційні технології.

Зауважимо, що уродженець села Маняви Ярослав Любінець – "Людина року 2012", кращий роботодавець і благодійник 2015 року. Компанія, яку він очолює, здійснила понад 3500 проектів для більш як 350 провідних компаній світу, серед яких компанії США, Канади та Західної Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: