fbpx

Марцінків незадоволений косінням трави

Суспільство 09:09, 13.06, 2017

Комунальники відзвітували міському голові про покіс трав в Івано-Франківську. Руслан Марцінків знову залишився незадоволеним.

Минулого тижня Руслан Марцінків зобов'язав інспекцію з благоустрою фотографувати непокошену траву, оскільки штрафувати підрядників не допомагає.

Сьогодні під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська заступник директора КП "Муніципальна дорожня компанія" Михайло Юсипів повідомив, що з 23 квітня до 1 червня покосом трави займалися вісім працівників. Вони косили траву на площі 1 88 119 кв. м вручну і 158 119 кв. м – тракторм.

З 10 червня до косіння трави залучили ще підрядника. 

"Так, з 10 до 12 червня підрядник покосив траву у мікрорайоні Пасічна, зокрема на вулицях Галицька, Хіміків, Тролейбусна. Почали косити на Тисменицькій від Юності, починають на Івасюка, Коновальця від Петлюри, Низову і другий раз Вічевий майдан",  сказав Юсипів.

Зараз разом з підрядником працює 16 косарів. З техніки є 16 мотокіс і трактор з косаркою.

Директор КП "МІУК" Мирон Джус повідомив, що у них на балансі 646 будинків, а загальна площа зелених насаджень біля будинків 650 тис. кв. м. 

"За тиждень-два такі площі покошені бути не можуть", – сказав Джус.

Джус запевнив, що мешканець будь-якого будинку може зателефонувати і спитати, коли буде покошена трава. За його словами, підрядники "МІУК" чітко дотримуються графіків. 

Міський голова Руслан Марцінків обурився, що на території МІУК траву косять "плямами". На що Джус відповів, нібито підрядники відмовляються косити більше, ніж передбачено договором. Мер порадив керівнику підприємства прощатися з такими підрядниками.

"Я вважаю, що ви можете заставити підрядників підкосити стежку чи ще щось", – сказав Марцінків і додав, що "комунальникам варто підсилити роботу у косінні трави".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: