fbpx

Марцінків показав, як виглядатиме НД "Княгинин" після реконструкції. ФОТО

Культура 17:29, 03.01, 2018

Ескізи проекту інтер'єру народного дому "Княгинин" на вулиці Галицькій міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оприлюднив у соцмережі facebook.

"Вам цікаво, яким буде народний дім "Княгинин" після реконструкції? Точно можна сказати одне: він зміниться до невпізнанності. Сподіваюсь, що вже у 2018 на цій сцені зможе регулярно виступати наш "Новий театр" та інші колективи", – написав Марцінків.

Він також зазначив, що роботи змушені були призупинити, щоб адаптувати проект реконструкції до потреб театральної трупи.

"Проте від цього народний дім лише виграв. Тепер виставами й концертами тут зможуть насолоджуватись близько 160 глядачів. Зала буде комфортною, сцена – професійною, обладнання – сучасним. Чекаємо прем'єр у новому "Княгинині"", – додав Марцінків.

Дизайн інтер'єру розробляла "Architectura" (Андрій Назаренко (Nazarenko Andrii), Христина Назаренко). План-проект технічного забезпечення сцени – Петро Сенчук, Тарас Сенчук.

Як писав КУРС, у травні 2017 року Управління капітального будівництва міськвиконкому Івано-Франківської міської ради провело тендер на капітальний ремонт Народного дому "Княгинин". На тендері конкурували "рідні" фірми, одна з яких донедавна належала начальнику УКБ Романові Галіпчаку. Згідно з договором, який підписали 31 травня 2017 року, роботи на об'єкті мали бути завершені до 31 серпня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: