fbpx

Марцінків пригрозив звільненням керівництву УКБ

Суспільство 10:45, 18.09, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пригрозив звільненням заступнику керівника УКБ Володимиру Ковальчуку. Мер невдоволений темпами енергетичної модернізації дитсадків.

Як писав КУРС, два роки тому Івано-Франківськ взявся реалізувати амбітну програму енергетичної модернізації бюджетних закладів. Спільно з НЕФКО місто комплексно утеплить понад 30 споруд. Загалом, програма включає у себе бюджетні, кредитні і грантові кошти.

Сім дитсадків вже утеплили. Ще для 12 виготовляють проектно-кошторисну документацію.

Міський голова зазначив, що подекуди не зроблені стоки, десь проблема з теплом, а десь ніяк не можуть ввести в експлуатацію індивідуальний тепловий пункт.

"Мене цікавить комплексний підхід, – сказав Руслан Марцінків.  Я був на кількох об'єктах, і я не задоволений".

Він доручив керівництву УКБ написати службове пояснення і попередив, що звіт щодо енергетичної модернізації дитсадків ще раз заслухають 1 жовтня. 

"За підсумком цих двох тижнів я буду приймати рішення, чи звільняти вас обох (Володимира Ковальчука та начальницю управління залучення інвестицій Олену Іванів. – КУРС). Роботи зроблено багато, але там недоробили, там недоробили. У вас було 2 роки на це. Я все розумію, але час був", – заявив мер.

Марцінків дав два тижні, щоб всі роботи у садках були завершені. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: