fbpx

Марцінків розповів, хто і що заважає розвитку Івано-Франківська

Суспільство 17:09, 26.11, 2017

На публічному звіті за другий рік на посаді міського голови Руслан Марцінків назвав причини, які заважають ефективній роботі його команди і створюють перепони в розвитку міста.

Публічний звіт міського голови відбувається в обласній філармонії. Як писав КУРС, зал переповнений людьми, приїхав також лідер "Свободи" Олег Тягнибок, який оцінив роботу Марцінківа на "тверду п'ятірку".

Свій виступ Руслан Марцінків почав з подяк команді, депутатам-однопартійцям, активістам і сільським головам. Наголосив, що без підтримки команди змінювати місто на краще не вдалося б. 

Марцінків назвав кілька факторів, які заважають розвитку міста.

Перший – це війна двох політичних сил за контроль над регіоном – сил Порошенка і Коломойського. Це вливає на місто. Наслідок цієї боротьби – 62 перевірки, 38 негативних сюжетів на центральних каналах, зазначив Марцінків.

Другий негативний фактор – сильне будівельне лобі в місті. "У нас дуже складна боротьба, щоб зберегти кожен сквер, кожен дитячий садочок", – пояснив Марцінків.

Третій – брак підтримки у Верховній Раді. "Дуже не вистачає у Раді великої фракції "Свободи"… Коли народний депутат іде з тобою по великих кабінетах, це допомагає", – каже Марцінків.

Четвертий – масовий відтік працівників за кордон. Марцінків розповів, що через це по багатьох об'єктах не втстигають завершувати роботи. "Сквер на Пасічній робили 4 бригади. Три з них виїхали на сезонні заробітки, і лише четверта змогла закінчити", – зазначив Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: