fbpx

Марцінків втік від суду у відрядження

Суспільство 14:42, 31.03, 2017

Сьогодні, 31 березня, Івано-Франківський міський суд має розпочати розгляд справи про адміністративне правопорушення, яке стосується можливого конфлікту інтересів, щодо міського голови Руслана Марцінківа. Втім, засідання не відбудеться: цього разу Марцінків сховався не у лікарні, як звично, а поїхав у відрядження. Це вже четвертий раз Марцінків ігнорує судове засідання.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків з директором департаменту житлової комунальної політики та благоустрою Михайлом Смішаком і керівником "Івано-Франківськводоекотехпрому" Миколою Саєвичем обмінюються практиками місцевого самоврядування з колегами із Хмельницького.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у фейсбуці за дві години до засідання.

"Кожне місто в Україні – різне. І розвивається також своїм унікальним шляхом. Сьогодні в Хмельницькому разом з командою обмінюємось кращими практиками місцевого самоврядування. Щось цікавого почуємо ми, а щось почує від нас Oleksandr Symchyshyn", – написав мер.

Руслан Марцінків уже вчетверте пропускає судове засідання. Попередні рази на час засідань мер залягав у лікарню.

Нагадаємо, у міському суді щодо Руслана Марцінківа розглядається справа про правопорушення, за які передбачена адміністративна відповідальність. Марцінків придбав новий автомобіль "Skoda Octavia" 2016 року випуску за 468 742 гривень, про що згідно із вимогами закону "Про запобігання корупції" повинен був повідомити НАЗК. Однак Марцінків цього не зробив, за що передбачене адміністративне покарання. Також у міському суді розглядається справа про про порушення мером вимог щодо запобігання конфлікту інтересів. 

На час першого судового засідання, 3 березня, Марцінків раптово зліг у лікарню. Однак видужав вже того самого дня, щоб взяти участь у щоп’ятничному прямому ефірі на ТРК "РАІ". 16 березня Марцінків не з'явився до суду вдруге – загострення хвороби знову дивно збіглося із засіданням. Тоді журналісти КУРСу знайшли міського голову у лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: