fbpx

Мер Франківська підписав угоду про співпрацю з китайським містом Наньнін

Суспільство 15:35, 03.05, 2019

Від сьогодні Івано-Франківськ офіційно розпочав співпрацю з китайським містом Наньнін. Угоду про співпрацю підписали міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та мер Наньніна Чжоу Хунбо.

"До свого дня народження Івано-Франківськ, як правило, заводить нових друзів. От на День міста-2019 підписали угоду про співпрацю з китайським містом Наньнін, – написав Марцінків у Фейсбуці.  Це історичний момент, бо ще ніколи Івано-Франківськ не робив такий великий крок у напрямку міжнародної співпраці! І ця співпраця неодмінно дасть чимало здобутків нашим містам".

Іноземна делегація завітала до Івано-Франківська на святкування 357-ї річниці заснування нашого міста.

Вчора міський голова Руслан Марцінків разом з мером Наньніна Чжоу Хунбо у міському парку висадили мигдаль, який є символом міста в Піднебесній.

Під час візиту китайська делегація також відвідала садок "Вишиванку" та ВО "Карпати". Освітяни Івано-Франківська отримали запрошення від мера Чжоу Хунбо відвідати китайське місто Наньнін. На "Карпатах" іноземній делегації показали виробничі площі, провели екскурсію цехами.

Як відзначив генеральний директор ВО "Карпати" Дмитро Втерковський, підприємство готове працювати з новими партнерами, в тому числі і з Китаю.

Нагадаємо, 7 грудня  минулого року делегація з Івано-Франківська, яку очолив міський голова Руслан Марцінків, підписала лист-намір про співпрацю з китайським містом Наньнін.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: