fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Мер Івано-Франківська продовжує використовувати адмінресурс. Цього разу КП «Івано-Франківськводоекотехпром»

Мер Івано-Франківська продовжує використовувати адмінресурс. Цього разу КП «Івано-Франківськводоекотехпром»

Політика 16:11, 23.05, 2014

Кандидат у народні депутати, міський голова Віктор Анушкевичус використав веб-сайт комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» для передвиборної агітації

«20 травня 2014 р. на КП «Івано-Франківськводоекотехпром» відбулася зустріч кандидата в народні депутати України по одномандатному округу №83, міського голови м. Івано-Франківська Віктора Андрюсовича Анушкевичуса з працівниками підприємства», — повідомляє vodokanal.if.ua.

Як повідомив Курсу координатор ОПОРИ на Івано-Франківщині Іван Маруняк, це є прямим порушенням законодавства, зокрема ст. 73, ч. 22 ЗУ «Про вибори народних депутатів України».

«Кандидатам у депутати забороняється використовувати для проведення передвиборної агітації службовий транспорт, зв'язок, устаткування, приміщення, інші об'єкти та ресурси за місцем роботи, службові чи виробничі наради, збори колективу, а також залучати для передвиборної агітації або використовувати для будь-якої роботи, пов'язаної з проведенням передвиборної агітації», — йдеться у Законі.

Нагадаємо, ОПОРА зафіксувала повідомлення в Інституті туризму ПНУ ім. В. Стефаника про те, що явка на зустріч з кандидатом у нврдепи Анушкевичусом для працівників і студентів обов’язкова.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: