fbpx

Франківська мерія купила 75 тисяч пластикових "карток іванофранківця"

Суспільство 11:29, 26.02, 2018

"Картки іванофранківця" отримають не лише мешканці обласного центру, а й навколишніх сіл – Крихівців, Угорників, Хриплина, Вовчинця, Микитинців.

Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради закупило 75 тисяч штук пластикових "карток іванофранківця".

Як ідеться на сайті ProZorro, картки виготовить ТОВ "Грін Лайн Сервіс" за 180 000 гривень. Продавець має поставити товар до 28 лютого.

За даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, підприємство зареєстроване в Івано-Франківську. Його засновником та керівником є Бурдін Віктор Анатолійович.

Як відомо, відповідно до рішень виконкому та міської ради, в Івано-Франківську всі закупівлі від 50 000 грн повинні проводитись через електронну систему публічних закупівель ProZorro. Втім, 14 лютого цього року виконком вніс зміни до положення "Про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг із застосуванням електронної системи закупівель ProZorro", яким дозволив без тендеру здійснити видатки на виготовлення електронної "картки іванофранківця".

Нагадаємо, нещодавно міський голова Руслан Марцінків заявив, що протягом місяця мешканці обласного центру отримають 62 тисячі "карток іванофранківця". Їх будуть розповсюджувати через поштарок та працівників комунальних підприємств.

Також на наступне засідання виконкому винесене нове положення про багатофункціональну електронну "картку іванофранківця". Як йдеться у проекті рішення, картки отримають не лише мешканці Івано-Франківська, а й прилеглих сіл Крихівців, Угорників, Хриплина, Вовчинця, Микитинців.

Як писав КУРС, "картки франківців" почали роздавати у квітні минулого року пенсіонерам міста. Мерія анонсувала розповсюдження карток і серед інших пільгових категорій. Власники карток мають знижки в аптеках, в кінотеатрі "Люм’єр", на ритуальні послуги і на продукти в деяких соціальних магазинахВони також можуть безкоштовно ходити на ігри футбольного клубу "Прикарпаття".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: