fbpx

Міська рада дозволила приміщення департаменту освіти переобладнати у дитсадок

Суспільство 18:10, 15.12, 2017

Міська рада Івано-Франківська затвердила детальний план території для обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу на вулиці Степана Бандери, 12-А.

На вулиці Степана Бандери, 12-А розміщений спортивний комплекс "Електрон". Окрім цієї будівлі, детальний план території включає ділянки по вулиці Бандери, 6, 10-А, 12-А та Андрія Мельника, 9-А.

Відповідно до ДПТ приміщення по вулиці Бандери, 10-А, де донедавна розміщався департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради, переобладнають у дитсадок.

1

Нагадаємо, це приміщення віддати під садок міський голова Руслан Марцінків обіцяв ще в січні. До речі, там функціонував дитсадок до 90-х років. Про те, що освітяни мають повернути приміщення дошкільнятам, говорила і міська влада попередньої каденції. Втім, з'ясувалося, що відповідно до санітарних вимог там відсутня площа, обов’язкова для ДНЗ (з розрахунку на одну дитину повинно бути 40 квадратних метрів).

Нещодавно департамент освіти та науки переїхав на Новгородську, 15, а, відповідно до затвердженого ДПТ, площу для функціонування дитсадка передбачили біля спорткомплексу "Електрон", що знаходиться поруч.

Так, відповідно до ДПТ, будівля дитячого садочка займає 1290 кв. м. Поруч буде два ігрові майданчики на 150 і 120 кв. м, зона юних натуралістів площею 130 кв. м, спортивний майданчик площею 274 кв. м, два господарські майданчики на 107 і 145 кв. м та тіньовий навіс площею 40 кв. м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: