fbpx

Міська робоча комісія Івано-Франківська проводить координацію допомоги переселенцям

Суспільство 13:39, 12.07, 2014

До Івано-Франківська прибувають мешканці південно-східних регіонів, які потрапили в складні життєві обставини, потерпіли від дій терористів та потребують підтримки і допомоги, в тому числі й соціальної.

Директор департаменту соціальної політики Олександра Заклинська розповіла КУРСу, що в Івано-Франківську працює міська робоча комісія, яка займається координацією дій щодо поселення переселенців, надання їм соціальної, медичної, освітньої допомоги.  

"З 15 березня по 10 липня в місті були поселені 106 дорослих людей і 71 дитина, переселенці з Автономної Республіки Крим та південно-східних регіонів. Основним пунктом поселення є комунальне підприємство „Бандерштадт”. Ми тісно співпрацюємо з обласним координаційним центром, в області також створено регіональний штаб з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщені з тимчасово окупованої території. Постійно оновлюється інформація щодо можливості прийняття переселенців. Люди звертаються до нас за соціальною допомогою, виплатою пенсій, допомог, встановленням статусів. Є багато проблемних питань, але робота триває", – наголошує Олександра Заклинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: