fbpx

Міськрада підтримала створення народного футбольного клубу "Прикарпаття"

Спорт 11:54, 26.04, 2016

Депутати Івано-Франківської міської ради підтримали ініціативу футбольної громадськості міста та області щодо створення народного футбольного клубу "Прикарпаття".

"Хочу сказати, що бачу це у вигляді громадської організації", – сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Над створенням клубу, за його словами, повинні працювати дев’ять осіб: троє від влади, троє від спонсорів і троє від футбольної громадськості. Однак міськрада вирішила включити до президії майбутньої ГО депутатів міської ради Сергія Палійчука, Мар’яна Вагилевича та Мстислава Тараса.

Сесія доручила департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківській міській федерації футболу здійснити організаційні заходи для участі клубу у змаганнях всеукраїнського рівня.

Для цього фінансове управління міської ради має передбачити у бюджеті 1 млн гривень на матеріально-технічну базу міського стадіону "Рух".

Як писав КУРС, за попередніми підрахунками, на утримання команди на сезон 2016-2017 рр. потрібно 4 млн гривень. Передбачається, що по мільйону буде виділено з міського та обласного бюджету, на фінансування у розмірі ще двох мільйонів шукатимуть спонсорів.

Нагадаємо, вчора в обласній раді обговорили відновлення футболу на Прикарпатті та створили робочу групу, яка напрацьовуватиме програму розвитку футболу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: